Afbeelding
Foto: Screenshot Google Maps

Parkeren bij voormalige V&D op Pastoor Joorenplein aangepast na verzoek bewoners

Door: Redactie Algemeen

BERGEN OP ZOOM - In reactie op een verzoek van een aantal bewoners heeft de gemeente Bergen op Zoom recentelijk wijzigingen aangebracht in het parkeerbeleid op het Pastoor Joorenplein. 

Voorheen was het plein tijdens winkeltijden uitsluitend bestemd voor bezoekers, terwijl bewoners alleen buiten deze uren mochten parkeren mits ze over een parkeervergunning beschikten. Nu hebben bewoners echter de mogelijkheid om gedurende de hele dag op het Pastoor Joorenplein te parkeren, zonder dat de parkeerregeling voor bezoekers verandert. Hiermee reageert de gemeente op de wensen van een deel van de bewoners, die kennelijk behoefte hadden aan meer flexibiliteit in het parkeren op het Pastoor Joorenplein.

De aanpassing werd gedeeld via het Instagram-account van de gemeente Bergen op Zoom: "Recentelijk is het parkeren op het Pastoor Joorenplein op verzoek van een aantal bewoners aangepast. Voorheen was de parkeerplaats tijdens winkeltijden alleen bestemd voor bezoekers. Alleen buiten deze tijden konden bewoners parkeren op het Pastoor Joorenplein als ze in het bezit waren van een parkeervergunning. Deze bewoners mogen hier nu de gehele dag parkeren. Betaald parkeren voor bezoekers blijft onveranderd."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief