De TikTok van Avantage Supermarkt
De TikTok van Avantage Supermarkt Foto: Screenshot TikTok @AvantageSupermarkt

Opening van nieuwe Avantage Supermarkt gaat viral op TikTok: ‘Wij zijn allemaal Hollanders’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - "Wij zijn allemaal Hollanders".. De video heeft al tienduizenden views, likes, shares en comments verzameld. TikTok-gebruikers zijn enthousiast over de video en reageren massaal met lovende woorden: "Geweldig!"

De nieuwe Avantage Supermarkt opende afgelopen zaterdag haar deuren in Bergen op Zoom, ook bekend als de nieuwe AK Markt onder de Bergenaren. Avantage Supermarkt kondigt aan dat dit de zesde vestiging is die binnen het land opent, en een feestelijke opening kon dan ook niet ontbreken. Met een zelfgeschreven nummer genaamd "Wij zijn allemaal Hollanders" werd de winkel geopend voor tientallen bezoekers. Het lied zorgde voor veel gelach en werd vastgelegd op video, die inmiddels is gedeeld door de supermarkt zelf op TikTok. Duizenden mensen reageren met een lach: "De Turkse Sinterklaas", "Ze hadden dit naar het Songfestival moeten sturen", "Geweldig!" en "Dit liedje blijft in mijn hoofd zitten, fantastisch!"

 Bekijk de video van de Bergse supermarkt hieronder:

@avantagesupermarkt Wij zijn allemaal Hollanders!?????? De Grand Opening was een mega succes!?? We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze 6de (!) Avantage Supermarkt officieel is geopend!?? ??: @De Beste Marketing #avantage #supermarkt #bergenopzoom #kesfet #fyp #viral ? origineel geluid - Avantage supermarkt


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief