Stella van Heusden (bestuursondersteuner / adviseur communicatie), Anouk Donkers (pedagogisch hulpverlener), Erik Schensema (interim directeur), John Nieuwenhuize (president LC) en Marijn Riemens (fundraisingcommissie LC) (vlnr)
Stella van Heusden (bestuursondersteuner / adviseur communicatie), Anouk Donkers (pedagogisch hulpverlener), Erik Schensema (interim directeur), John Nieuwenhuize (president LC) en Marijn Riemens (fundraisingcommissie LC) (vlnr) Foto: Jan de Carpentier, Limitfotografie

Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

Door: Redactie Algemeen

HEINKENSZAND - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

De cheque werd overhandigd tijdens een bezoek aan Lentekind in Heinkenszand, waar President John Nieuwenhuize namens de Lionsclub de cheque overhandigde aan bestuurder Erik Schensema.

Kinderen

De donatie is bedoeld om Lentekind te ondersteunen bij de aanschaf van materieel om hun werk voort te zetten. Lentekind, gevestigd in Middelburg en Heinkenszand, zet zich in voor de ondersteuning van kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelachterstand en hun families. De organisatie biedt een scala aan diensten en programma’s om deze kinderen te helpen en hun ontwikkeling te bevorderen.

President John Nieuwenhuize van Lionsclub Kapelle-de Bevelanden benadrukte het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven, zoals Lentekind. “We zijn verheugd om Lentekind te kunnen ondersteunen bij hun waardevolle werk. Als Lionsclub zijn we toegewijd aan het helpen van onze lokale gemeenschap, vooral als het gaat om het ondersteunen van kinderen en gezinnen die extra zorg nodig hebben.”

Dankbaarheid

Erik Schensema, bestuurder van Lentekind, toonde zijn dankbaarheid voor de donatie van de Lionsclub. “We zijn dankbaar voor de steun van Lionsclub Kapelle-de Bevelanden en kijken ernaar uit om samen te werken aan een betere toekomst voor de kinderen.”

De Lionsclub Kapelle-de Bevelanden blijft zich inzetten voor het ondersteunen van lokale goede doelen en organisaties en kijkt uit naar toekomstige samenwerkingen om de gemeenschap te blijven versterken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief