De Feeters tijdens een wekelijkse wandeling
De Feeters tijdens een wekelijkse wandeling Foto: Silvia van Dijk

Jubileumeditie De Losse Feeter

Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Op 9 maart 2024 werd Wandelvereniging De Losse Feeter verrast door een recordaantal bezoekers tijdens hun voorjaarswandeling, als onderdeel van het lopende 20-jarig jubileum. 

Het evenement, ter ere van hun twee decennia lange bestaan, trok meer wandelaars dan ooit tevoren. Levien van Vlimmeren, de penningmeester van de vereniging, beschreef het als een mijlpaal en een buitengewoon succes voor de vereniging.

“In 20 jaar tijd hebben we deze bezoekersaantallen nog nooit meegemaakt, met 728 deelnemers is dit een kroon op het 20-jarig bestaan,” aldus Van Vlimmeren.

Terwijl het jubileumjaar voortduurt, staat de volgende grote wandeling alweer voor de deur. De Koningswandeling, de tweede wandeling van het jaar, staat gepland op zondag 21 april 2024. Wandelaars kunnen vertrekken vanaf wijkgebouw De Linde en hebben de keuze uit afstanden van 5, 7,5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze speciale jubileumeditie belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden.

“We hebben opnieuw een nieuwe route samengesteld, zodat zowel nieuwe als ervaren wandelaars iets nieuws kunnen ontdekken,” verklaarde een enthousiaste wandelcoördinator Rien van Halteren. “De route leidt ons richting de Vloeiweide ten zuiden van Etten-Leur, waar een gevarieerd aanbod aan natuur te zien en te ervaren is. 

Veel van onze bezoekers nemen ook deel aan de Nijmeegse Vierdaagse en gebruiken onze wandelingen als onderdeel van hun trainingsprogramma,” voegde Van Halteren toe. “Het is inspirerend om te zien hoe onze evenementen mensen helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken en zich voor te bereiden op deze iconische wandeluitdaging.” Met het succes van de voorjaarswandeling nog vers in het geheugen, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de Koningswandeling. De wandelvereniging kijkt ernaar uit om opnieuw wandelliefhebbers uit alle hoeken van de regio te verwelkomen en hen te laten genieten van een prachtige dag in de natuur.

Meer informatie op www.delossefeeter.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief