Afbeelding

Zaterdag is het weer Koningsmarkt!

Door: Sandra Broosus Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Met trots kondigen wij aan dat de Koningsmarkt Etten-Leur 2024 de grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland zal zijn tijdens Koningsdag. Na het succes van de voorgaande jaren, streven wij ernaar om dit jaar naar de grootste rommelmarkt in Zuid-Nederland.

De voorgaande Koningsmarkten, van 2022 en 2023, werden gekenmerkt door hun enorme succes, deels dankzij het fantastische weer. “Het was geweldig om dit te kunnen realiseren!”, aldus François, Twan en Koen, de mannen van Stichting van Alle Markten Thuis. “Hoewel de lat hoog ligt, zullen we er alles aan doen om ook dit jaar een megasucces te maken.”

De Koningsmarkt is een particuliere vrijmarkt en biedt plaats aan ongeveer 450 grote grondplaatsen, verspreid over het centrum van Etten-Leur. Van de Oude Bredaseweg tot aan de Anna van Berchemlaan, rond de Moeierboom, op de markt tot aan de kruising met de Dreef, Raadhuisplein, Hof van den Houten, Burchtplein en Torenpad. Dit zijn reeds gereserveerde plaatsen. “Een vrijmarkt is niet meer van deze tijd, voor de vergunning moeten we met gereserveerde plaatsen werken.” benadrukt Koen. Op het moment van schrijven van dit persbericht zijn de laatste 10 plaatsen beschikbaar via www.koningsmarktetten-leur.nl.

Feest op de markt

Op vrijdag 26 april in de avond start het feest op de markt met een spectaculaire line-up! Van 19.30 tot 23.00 uur kunt u genieten van optredens van Jeffrey Hanemaaijer, bekend van Married at First Sight, samen met de feestacts van de Party Bridgade en Exclusive Deejays.

Tijdens Koningsdag zelf kunnen bezoekers ook genieten van de Aubade en live-optredens van de Kinkels in de middag. “Het wordt weer een super gezellige markt, de dweilbandjes die zorgen daar ook extra voor!”.

Het weer
“We hebben weer goed weer besteld, het ziet er naar uit dat dit ook weer gaat lukken!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief