Afbeelding
Foto: Omroep Zeeland

Nieuwe locatie voor Omroep Zeeland

Door: Annemarie vdVreugde Algemeen

OOST-SOUBURG -  De publieke omroep van de provincie gaat verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Prins Hendrikweg op de Kenniswerf in Vlissingen. Het mediabedrijf is nu gevestigd in Oost-Souburg. De omroep heeft overeenstemming bereikt met vastgoedontwikkelaar Kennedy West uit Hulst, de eigenaar van het terrein bij de Keersluisbrug. Kennedy West gaat het terrein opnieuw ontwikkelen onder de naam “Hendrik Dock”.

In de te ontwikkelen gebouwen is naast de ruimtes voor de omroep ook ruimte voor bedrijven en horeca. Volgens directeur Mike Ackermans van de omroep is de organisatie opgetogen over zowel locatie als het ontwerp van de nieuwbouw. “Het is voor ons een droom die uitkomt. We zien de Kenniswerf als de dynamische groei locatie van Vlissingen.”

Ontwikkelaar Kennedy West is blij met Omroep Zeeland als eerste en prominente huurder van de te realiseren nieuwbouw. Directeur Ivo Mattheeuws van Kennedy West: “Wij hebben geïnvesteerd in deze locatie omdat het een prachtige en centrale plek is in een bijzondere omgeving.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief