Zo zag het er vroeger uit: klas 3a Rijks HBS in Vlissingen
Zo zag het er vroeger uit: klas 3a Rijks HBS in Vlissingen Foto: W. de Bruine, ZB Beeldbank Zeeland, recordnr 1605’

Extra dik herfstnummer herinneringskrant Zeeuws Weerzien

Sport en vereniging

GOES - Het extra dikke herfstnummer van herinneringskrant Zeeuws Weerzien neemt ons mee terug naar de schoolbanken van vroeger. De tijd waarin je thuiskwam met zwarte vingers van de inkt. Want zo’n kroontjespen schreef toch best lastig.

Maar het was ook de tijd waarin je ‘een tik op de vingers kreeg’ voor linkshandig schrijven. Leesplankjes, oude schoolplaten, nuttige handwerkjes, een pakje melk in de pauze… het komt allemaal voorbij. En wie weet herkent u uw lievelingsjuf of klasgenoten op de vele foto’s. Begin oktober wordt de krant door heel Zeeland verspreid. Let op: de distributie neemt twee weken in beslag. Het kan even duren voordat u de krant op uw favoriete afhaalpunt treft.

Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds telt Zeeuws Weerzien voortaan vier pagina’s extra. Dit betekent niet alleen meer leesplezier, maar ook ruimte voor de aankondiging van activiteiten. Op diverse plekken in Zeeland organiseren vrijwilligers van Zeeuws Weerzien bijeenkomsten waarbij aan de hand van de verhalen uit de krant, eigen herinneringen worden gedeeld. Doe mee: wij horen uw verhalen graag. Zo houden we met elkaar de verhalen over het Zeeland van vroeger levend. Haal snel een krant voor meer informatie, of kijk op www.zeeuwsweerzien.nl hoe u zich op kunt geven.