Christelijk Sint Annalands Mannenkoor DEV.
Christelijk Sint Annalands Mannenkoor DEV. Foto: devsintannaland.nl

Mannenkoor DEV zingt in de Grote Magdalenakerk te Goes

SINT-ANNALAND - Het Christelijk Sint Annalands Mannenkoor DEV bestaat dit jaar 25 jaar. Wij willen dit bijzondere jubileumjaar opluisteren met een aantal prachtige concerten te beginnen in Goes.

6 april hoopt het mannenkoor DEV o.l.v. Jan Luteijn samen met het Groot Nederlands Johannes de Heer koor (550 koorleden) o.l.v. Wilbert Magré haar 25-jarig bestaan op te luisteren met een geweldig concert in de Grote Magdalenakerk te Goes. De muzikale begeleiding op het kerk-orgel zal verzorgd worden door Leen Heijboer en Jan Rozendaal. Tevens zal ook trompettist Frank Zuidijk zijn medewerking aan het concert verlenen. Kaarten zij verkrijgbaar via https://www.johannesdeheerkoor.nl/concert/52/concert-goes/ of d.m.v. een mailtje naar; secretaris.chr.mannenkoor.dev@gmail.com..

Later dit jaar, op DV. 12 oktober hopen wij samen met de “Gouden Stem” o.l.v. Martin Mans ons jubileumconcert ten gehore te brengen. Verdeeld over alle maanden van dit jubileumjaar staan er nog meer mooie DEV-concerten gepland. Zie hiervoor onze concertagenda op de website. DEV (Anno 1999) is een gezellig Christelijk Mannenkoor met zo’n 50 leden van alle leeftijden (18+) niet verbonden of gehouden aan één bepaalde kerkelijke gezindheid. Onze leden komen vanaf het hele eiland naar de wekelijkse (woensdag)repetitieavonden in Sint Annaland om samen mooie zangstukken in te studeren. Ook is er tijdens de pauzes tijd om elkaar gezellig bij te praten. DEV staat alweer 8 jaar onder de enthousiaste leiding van dirigent Jan Luteijn en wordt begeleid door onze geweldige organist Leen Heijboer. 

Nieuwsgierig geworden en is zingen in een Mannenkoor ook iets wat jou aanspreekt kom dan vrijblijvend meezingen of luisteren op één van onze repetitieavonden. Het eerste kwartaal mag je op proef gratis meezingen en oefenen voor ons Jubileumconcert op 12 oktober waarvan je dan vanzelfsprekend ook deel uit maakt. Je hoeft geen notenleer gevolgd te hebben, het zingen; “tot eer van Hem”, gezelligheid en respect jegens elkaar, daar staan wij voor. Wij repeteren iedere week op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Hervormde Kerk aan de Ring in Sint Annaland. We zien naar je uit.[n]