Training Sociale Vaardig-
heden en Weerbaarheid

GOES - Op dinsdag 7 mei start SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio) met een training Sociale Vaardigheden en Weerbaarheid.

Deze training is bedoeld voor volwassenen die moeite hebben om voor zichzelf op te komen en met het omgaan met anderen. Deze training is voor mensen die op het speciaal onderwijs zitten/hebben gezeten of vanwege een andere reden baat hebben bij een lager tempo, praktische aanpak, simpel taalgebruik en herhaling.


Soms is het lastig om voor jezelf op te komen. Misschien voel jij je wel onveilig op straat. Weet je niet wat je kan doen als iemand je lastig valt? Heb je misschien vragen over hoe je met anderen in contact kan komen? Vind je het soms lastig om vriendschappen te onderhouden? In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: beter opkomen voor jezelf, nee zeggen, vergroten van je zelfvertrouwen, contact maken met anderen, communiceren met anderen, omgaan met kritiek en samenwerken.


De training vindt plaats bij SMWO in Goes, ’s-Heer Elsdorpweg 12 en wordt gegeven in acht bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 mei van 13.30-15.00 uur. Informatie of aanmelden via cursussen@smwo.nl of tel. 0113-277111. Bij voldoende deelnemers zal worden gestart, hierover krijgt u dan bericht. Deelname is kosteloos. Na aanmelding volgt er een korte intake/kennismaking. Deze kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op 9 en 16 april.[n]