De wethouder deelt taart uit
De wethouder deelt taart uit Foto: Gemeente Veere

Taarten voor iedere 100e deelnemer doemee.veere.nl

Door: Redactie Algemeen

DOMBURG - Vorige week heeft wethouder Van Houten van gemeente Veere maar liefst 5 taarten uitgedeeld aan inwoners die zich inschreven op het participatieplatform doemee.veere.nl. Sinds een maand is het platform online en kunnen alle inwoners zich registeren om mee te denken, input te geven en mee te doen met verschillende projecten binnen de gemeente. Elke 100e inschrijving krijgt een taart. De eerste vijf gelukkigen hebben de taart persoonlijk ontvangen van wethouder Van Houten.

Omdat de gemeente Veere participatie wil verbeteren en zoveel mogelijk inwoners wil bereiken, is het online platform doemee.veere.nl gelanceerd. Op dit platform kunnen inwoners informatie vinden, meedenken, ideeën uitwisselen en meedoen in verschillende projecten. Een mening of andere input kan achtergelaten worden. Op welke manier een plan tot stand komt en hoe het proces verloopt, is duidelijk te volgen. Voor inwoners die niet digitaal zijn, zal de gemeente bij belangrijke projecten uiteraard ook op andere manieren informeren en input verzamelen.

Huidige projecten

Op dit moment staan er projecten op over een nieuwe omgevingsvisie strand, de Noord-Westroute (verkeersafwikkeling) en een project voor de locatie van afvalcontainers in Koudekerke. Meer projecten volgen binnenkort. De gemeente Veere hoopt dat zoveel mogelijk inwoners zich op dit platform registeren en actief meedoen bij het tot stand komen van allerlei projecten. Elke 100e inschrijver ontvangt een taart van de gemeente. Wethouder van Houten komt deze persoonlijk overhandigen.