Woensdag 27 maart

Wat is jouw WHY?

Stadhuis | 10:00

Wanneer je jongeren wilt betrekken bij jouw organisatie, dan is het belangrijk om te weten waarom je dat wilt. Daarom staan we tijdens deze training stil bij de WHY. Stadhuis Vlissingen. Er is plaats voor max. 20 personen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden via vrijwilligerspunt@vlissingen.nl

 

Digicafé Vlissingen

Woonzorgcentrum Ter Reede | 14:00

Tijdens het Digicafé kun je op een informele manier terecht met al je vragen over tablets, laptops, e-readers en smartphones. Vergeet niet je apparaat mee te nemen! Deelname gratis.

 

Voorjaarsmarkt in Scheldehof

Woonzorgcentrum Scheldehof | 10:00

Dit jaar staan er kramen waar o.a. sieraden, (streek) producten, schilderkunst en kunstwerken van keramiek worden verkocht. Veel van de kunstwerken zijn gemaakt in atelier De Werkplaats door bewoners. Verder kunnen loten getrokken worden. De voorjaarsmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur, in en rondom locatie Scheldehof aan de Peperdijk 263 in Vlissingen. Toegang gratis.

 

Zaterdag 30 maart

Optreden Triskell

Museum Panorama Walcheren | 14:00

Zaterdag 30 maart is er een muzikaal optreden van 14.00 tot 15.00 uur van Triskell. Voor de band Triskell staat het voor onderlinge vriendschap, muzikale verbondenheid en het niet aflatende plezier in samenspelen en optreden.


StoryTrail Theaterwandeling

Binnenstad | 14:00

Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Vlissingen! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven. Info/ reserveren: www.storytrail.nl.


Maandag 1 april

Paaswandeling Oranjezon

Oranjezon | 10:00

Op Tweede Paasdag neemt een gids je mee Oranjezon in. Leuk voor de hele familie! Een ervaren gids neemt je tijdens de 2,5 uur durende wandeling mee door een deel van het gebied. De gids vertelt je verhalen over de historie van het gebied, over de dieren die hier leven en de planten en bomen die er groeien. Voor informatie, reserveren en tarieven: https://www.hetzeeuwselandschap.nl/activiteiten


Optreden Marieke Brokamp 

Museum Panorama Walcheren | 14:00

Violiste en zangeres Marieke Brokamp komt optreden van 14.00 tot 16.00 uur. Een gevarieerd programma met viool muziek en zang. Tijdens deze optredens kunnen de kinderen zich vermaken met kleurplaten, het spel ‘zoek de verschillen’ of een speurtocht.


Nieuw seizoen Museum Panorama

Museum Panorama Walcheren | 13:00

Vanaf 1 april begint het nieuwe seizoen. Geopend donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en maandag van 10.00 tot 13.00 uur Zoals het er nu naar uitziet blijven wij tot eind 2024 in de Kerk

 

Dinsdag 2 april

E-books lenen en lezen op je e-reader

ZB Bibliotheek van Zeeland | 10:30

Lees je graag e-books op een e-reader en wil je meer weten over het lezen van e-books uit de online bibliotheek op je e-reader? Kom naar onze workshop! Je moet enige kennis hebben van de omgang met computers, een Online Bibliotheek-account hebben en een eigen laptop meenemen. Heb je zelf een Kobo e-reader, dan mag je deze meenemen. Dit is niet noodzakelijk. ZB, Spuikomweg 7, 4381LZ Vlissingen. Aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB.