Digitaal bridge scherm. FOTO H. VAN WIJNEN
Digitaal bridge scherm. FOTO H. VAN WIJNEN Foto: H van Wijnen

A La Carte bridget digitaal in coronatijd

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Bridgen in Coronatijd. Bridgeclub A la Carte, als denksportvereniging aangesloten bij de Nederlandse bridgebond, wordt ook geconfronteerd met alle terechte Corona maatregelen. Natuurlijk wordt het hierdoor onmogelijk om competitie te spelen en gezellig samen te bridgen.

Maar als bridge vereniging van deze tijd, gingen we op zoek naar creatieve oplossingen en i.s.m. Stepbridge en de NBB hebben we die gevonden. Vanaf 16 maart spelen we op onze vertrouwde wekelijkse donderdagse clubavond digitaal bridge. Bridgen onder onze eigen clubleden. We zijn hiermee de 1e bridge vereniging in de regio die dit aan zijn leden aanbood. 78 leden van A La Carte maken hiervan wekelijks gebruik.

Natuurlijk kan dit nooit de gezelligheid opvangen van het bij elkaar zijn en de kaarten vasthouden. Maar in deze Corona tijd vinden onze leden dit een prima alternatief. Omdat wij als eerste bridge vereniging in deze regio hiermee zijn begonnen en nu al 8 avonden ervaring hebben, horen we de positieve reacties van onze leden en de vraag van overige bridgers om mee te mogen doen.

Daarom hebben wij een kennismakingsabonnement gemaakt. U kunt voor € 20,- per paar, tot het eind van het 2020, lid worden van A La Carte. Na het aanmelden bij de club en bij StepBridge kunt U vanaf de volgende donderdag, als gast, digitaal mee bridgen. Na de Corona tijd kunt u ook donderdagsavonds mee blijven kaarten op onze clubavond in party centrum Rozenoord. Enige voorwaarden is dat jullie al wel lid zin van de NBB.

Voor meer info en aanmelden kunt u contact opnemen met Jan Goossens tel. 06-30099901.

Ik hoop U binnenkort aan de digitale bridge tafel te mogen verwelkomen. Tot ziens, Harry van Wijnen, voorzitter van Bridge vereniging A la Carte.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief