Intocht Altere
Intocht Altere Foto: Stichting Alterse Carnaval

Inschrijven voor kinderoptocht Altere nog mogelijk

Sport en vereniging

HALSTEREN - Op zaterdag 22 februari zal Prins Ambrosio X om 14:44 uur arriveren, samen met zijn Nar, bij De Spinool aan het Burg. Mastboomplein te Halsteren.

Alle deelnemers aan de Kinderoptocht, de dweilbands, Grootste Boer, LaForce, de Boerenploeg en alle belangstellenden verzamelen om 13:44 uur op het nieuwe plein bij Vogelenzang, nabij de Huiskamer van Halsteren. Om 14:11 uur zullen ze dan gezamenlijk als één stoet vertrekken naar De Spinool aan het Burg. Mastboomplein om de Prins en de Nar te verwelkomen. Na dit welkom zal de Prins samen met de Spinooltjes in optocht rijden naar ’t Leut’ol (De Wittenhorst voor het vieren van de kindervastenavond. Dit jaar een bijzondere kindervastenavond waarbij ook het jeugdprotocol aanwezig zullen zijn.

Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich nog t/m 20 februari aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen.

Op zondag 23 februari zal de Braobanse Wal Optocht weer door de straten van Halsteren trekken. In deze optocht rijden wagens en lopen groepen mee die afkomstig zijn uit steden en dorpen op de Brabantse Wal. De Alterse Braobanse Wal Optocht laat zien wat de Brabantse Wal op carnavalsgebied in huis heeft.

Voorafgaand aan de optocht zal de reclameoptocht vertrekken. Wil men naamsbekendheid in Halsteren en omstreken, schrijf dan in voor deze reclameoptocht. Inschrijven is nog mogelijk t/m 20 februari.

De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Altere trekken. De optocht zal gaan trekken om 14:11 uur.

Inschrijfformulieren voor de intocht en de reclameoptocht zijn te verkrijgen via de website van de Stichting Alterse Carnaval, www.stichtingaltersecarnaval.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief