Afbeelding

Vrouwelijke verdachten woninginbraak Goes vanavond te zien in Opsporing Verzocht

Door: Peter Houtepen Algemeen

GOES - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een woninginbraak die vorig jaar augustus plaatsvond in Goes. In de uitzending wordt beeldmateriaal getoond van twee vrouwelijke verdachten.

Op 17 augustus 2019 werd ingebroken in een woning van het appartementencomplex aan het Anna Paulownaplein in Goes. Uit de woning werden onder andere serviesgoed en sieraden gestolen. 

Na het bestuderen van camerabeelden kwamen bij de politie drie verdachten naar voren. Een van hen, een 20-jarige man uit Ede, kon in februari worden aangehouden. Hij heeft een bekennende verklaring afgelegd.

Gezelschap

Ten tijde van de inbraak was hij in het gezelschap van twee vrouwen die ook verdacht worden van het plegen van deze inbraak. Naar hun identiteit is de politie nog altijd op zoek. Daarom wordt vanavond de hulp van het publiek ingeroepen in de hoop deze zaak op te kunnen lossen.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. Op woensdag volgt om 16.30 uur een herhaling op NPO 2.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief