Afbeelding

Volop Carnaval voor Hoevense Tieners

Door: Vera de Geus Algemeen

HOEVEN - De zondagavond staat het Kompas al jaren lang vol met jeugd vanaf groep 6 tot 14 jaar. Natuurlijk zijn ook dit jaar kosten nog moeite gespaard om een super avond voor onze Tieners uit Peejenland en omstreken neer te zetten. Dit jaar heet CS. De Peejenzaaiers Drive-in show Dynamite uit ons eigen dorp weten te strikken. Het Kompas zal een feesttempel worden met een complete lichtshow, confetti kanonnen, sneeuwmachines en natuurlijk lasers!

Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie ook nog een spetterend optreden geregeld. Net als volgend jaar zal Adje Ambiance zijn hits komen zingen. Dat wordt feest! Natuurlijk worden de 11 best verkleedde dweiltjes weer gehuldigd door Prins Tommes en de nieuwe Peejenprinses. Dus zorg dat je je mooiste pakje aantrekt.

Carnavalsmis
Zondagochtend 23 februari a.s. wordt er in de kerk van Hoeven een carnavalsmis gehouden. Deze keer in een geheel nieuw jasje omdat de kinderen van Basisschool Uniek hun steentje bij hebben gedragen aan de dienst. Het wordt een bijzondere bijeenkomst en de Peejenzaaiers roepen alle inwoners op om daarbij aanwezig te zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief