Afbeelding
Foto: Daniëlle Laros Boere

Geen Bosschenhoofdse Midzomerfeesten

Algemeen

BOSSCHENHOOFD - Normaal gesproken is het in het laatste volle weekend van augustus in Bosschenhoofd volop feest, omdat dan de Bosschenhoofdse midzomerfeesten plaatsvinden. Dit jaar zou het gaan om de 31e editie. "Helaas is dit door het corona-virus en de daarbij behorende beperkende maatregelen nu niet mogelijk", aldus het comité. 

"Wij als comité betreuren dit ten zeerste, maar begrijpen dat de gezondheid van iedereen voorop staat: anders is er namelijk weinig reden voor feest. Het comité heeft besloten de editie van dit jaar geheel te laten vervallen en niet naar een later tijdstip in 2020 te verplaatsen", zo legt men uit. 

Volgend jaar

"Uiteraard zullen wij in het laatste volle weekend van augustus 2021, te weten vrijdag 27 augustus t/m zondag 29 augustus 2021 weer groots uitpakken in en rondom de feesttent in het centrum van Bosschenhoofd. Zodra wij meer informatie hebben over het programma voor aankomend jaar zullen wij dit bekend maken", aldus het bestuur dat verwijst naar haar website voor actuele informatie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief