Monique Eskens.
Monique Eskens. Foto: De Drvkkery

'Een lekker spannend verhaal om je in te verliezen'

Door: Eugene de Kok Algemeen

MIDDELBURG - Nu het vakantie is, kunnen we lekker door lezen. Het personeel van De Drvkkery blijft dan ook leestips geven. Dit keer is het de beurt aan Monique Eskens.

Zij tipt Anna Downes met ‘Het veilige huis’. “Het zit Emily niet bepaald mee: ze heeft nauwelijks contact met haar ouders, ze kan haar huur niet meer betalen, haar acteercarrière wil ook maar niet van de grond komen en tot overmaat van ramp verliest zij haar uitzendbaantje”, vertelt Monique Eskens over het boek.

Landgoed

“Maar onverwacht krijgt zij een reddingsboei toegeworpen door haar baas Scott. Zijn vrouw Nina woont met hun dochtertje op een landgoed in Frankrijk en zij kan wel wat hulp gebruiken. Wanhopig als zij is gaat zij op het aanbod in en lijkt op het paradijselijke landgoed van de hel in de hemel te belanden. Maar geleidelijk aan blijkt het er toch niet helemaal pluis te zijn. In eerste instantie lijkt er voor diverse vreemde dingen een verklaring te zijn, maar haar achterdocht groeit. En terecht ... De korte hoofdstukken worden afwisselend vanuit het perspectief van Emily en Scott geschreven, waardoor de spanning effectief wordt opgevoerd. Een lekker spannend verhaal om je helemaal in te verliezen.”

Meer informatie

Het boek is onder meer te koop in De Drvkkery in Middelburg. Zie voor meer informatie: www.drukkerijmiddelburg.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief