Afbeelding
Foto: Leonard Passchier

Bibliotheek on Tour: Vincent Corjanus

Algemeen

ZEVENBERGEN - Op 30 januari is het gedichtendag, de aftrap voor de Week van de Poëzie. Daarom brengt dichter Vincent Corjanus een bezoek aan de vestigingen Roosendaal, Oudenbosch en Zevenbergen.

Op vrijdag 31 februari komt Vincent Corjanus tussen 14.00 en 15.00 uur langs in Bibliotheek Zevenbergen. Entree is gratis, aanmelden kan via de website.

Vincent Corjanus
Vincent Corjanus (1995) staat al jarenlang garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichtjes draait hij al meer dan zeven jaar mee. Corjanus schreef 5 dichtbundels en hij bracht vorig jaar de cd ‘Laten We Het Thuis Noemen’ uit. Deze maand verscheen zijn zesde dichtbundel ‘Hartenwacht’. De gelijknamige tour (de Hartenwacht Tour) is op 20 april afgetrapt in Leeuwarden.

Samen met het publiek gaat de zanger op Hartenwacht staan. Een reis door zowel het hart als het hoofd, om telkens weer een nieuwe balans te vinden. ‘Het moment is daar... Waar je ook zweeft... Enkel wanneer je zoekt om niets te vinden...’ Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes zoals ‘Romeo en Juliet’, ‘De Grote Verdwijntruc’ en ‘Slapen op Woorden’. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief