Afbeelding
FOTOALBUM

In Loerendonck blijven ze er aan trekken

Door: Peter Houtepen Algemeen

KLUNDERT - Het carnavalsthema in Loerendonck is dit jaar 'We blijven d'r aon trekke' en dat werd in de optocht zaterdag goed uitgebeeld.

Dat gebeurde meestal wel op een wat verdekte manier, maar gelukkig voor de vele toeschouwers was aan de teksten die werden meegevoerd te zien wat er precies werd bedoeld. Dat was bij WeDoenMaorUnDotje niet eens nodig. Zij probeerden de toeschouwers in een stoel te lokken waarin onder groot misbaar alle tanden werden getrokken.

Wie in Klundert de lucht van toffee pijptabak gewaar wordt weet dat Jan de Zeeuw er aankomt. Hij deelde in de optocht dan ook mee dat hij aan zijn vertrouwde pijp blijft trekken.

De grote loopgroep MMML had ook dit jaar weer een leuke act ingestudeerd. Ze presenteerden zich nu zoals ze er in 2044 uit zouden kunnen zien. Maar ze blijven er wel aan trekken en demonstreerden dat ook met een stram dansje.

Het sluiten van het Parochiehuis in Klundert werd uitgebeeld door uitbater Benno Donkers de bar naar de nieuwe locatie te laten trekken. FOTO'S TIES STEEHOUWER

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief