Afbeelding
Wen's Fotografie

Buitengevel zwembad De Oester opgeknapt

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

FIJNAART - Vrijwilligers van zwembad De Oester in Fijnaart hebben de renovatiewerkzaamheden aan de buitenzijde. Sinds 2016 ligt het beheer van het bad bij Stichting Zwembad Fijnaart. 

Afgelopen maand is de laatste hand gelegd aan het meerjarig plan om de hele buitengevel op te knappen. Dusdanig dat deze weer jaren mee kan en daarbij de Oester een frisse uitstraling geeft, welke beter past bij de omgeving en gebouwen nabij. Na het uithakken, stralen en opnieuw voegen van de hele gevel, het opknappen en verven van alle houten kozijnen, het plaatsen van een aantal kunststof kozijnen, zijn als laatste alle kunststof delen boven de ramen vervangen.

Het oude blauw van de vorige eigenaar heeft plaats gemaakt voor een meer tijdloos wit, wat beter aansluit met het multifunctioneel centrum naast de Oester. Dit geheel geeft het bad nu weer een frisse en verzorgde uitstraling. Uiteraard gaat de stichting onverstoord verder om ook andere zaken op te knappen/te vernieuwen. Velen zijn dan ook aan de binnenzijde al zichtbaar. Een mooi voorbeeld zijn de opgeknapte wachtruimte, en de nieuwe kleedcabines. Ook zijn de meeste deuren en kozijnen binnen door de vrijwilligers al voorzien van een nieuwe frisse uitstraling. 

Zwembad De Oester is dan ook overtuigd dat dit zwembad een noodzakelijke voorziening is voor Fijnaart en omstreken. Daarom zullen ook in de toekomst nog meerdere zaken worden opgeknapt om ook aan de steeds strengere nieuwe eisen te blijven voldoen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief