Afbeelding

Bijeenkomst over toekomst turnvereniging VZOS

Door: Britta Janssen Algemeen

YERSEKE - Omdat het bestuur van turnvereniging VZOS in Yerseke stopt, houdt ze woensdagavond (23 september) een bijeenkomst over de toekomst van de club. Iedereen met ideeën is welkom.

“Na lang nadenken besloten wij te stoppen, omdat we al jaren een tekort aan leiding en vrijwilligers hebben”, vertelt Marjolein Sinke van VZOS.

Bouwen

“Ik ben bijna twintig jaar voorzitter en met veel plezier, maar dat is te lang. Bestuursleden moeten rouleren om fris te blijven. Bijna werd de stekker uit VZOS getrokken, maar dat is zonde na 126 jaar! Daarom vroegen we sportkoepel NOC/NSF om begeleiding om op het VZOS-fundament nieuw sportaanbod te bedenken, dat past bij deze tijd en deze gemeente. We kregen die hulp, dus we blijven nog even en gaan bouwen.”

De bijeenkomst begint om 20.00 uur in multifunctioneel centrum Teheare in Yerseke. “Iedereen die wil meedenken of helpen om samen de schouders eronder te zetten, kan zich aanmelden. We zouden een vereniging willen zijn met meerdere disciplines, niet alleen turnen. Zowel voor het bestuur als het geven van trainingen, aan jeugd en ouderen, zijn enthousiastelingen welkom."

Aanmelden

Aanmelden kan via mso@kpnmail.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief