Groep 6,7 en 8 van OBS De Reigersberg.
Groep 6,7 en 8 van OBS De Reigersberg. Foto: Rick Verdult

OBS de Reigersberg doet mee met lang leve de muziek show

Sport en vereniging

RILLAND - De groepen 6, 7 en 8 van OBS De Reigersberg zijn dinsdag 14 mei per trein afgereisd naar Schouwburg Kunstmin te Dordrecht om daar deel te nemen aan de Lang Leve de Muziek Show gepresenteerd door niemand minder dan Buddy Vedder. Hij is onder andere bekend van GTST, de TV kantine en als presentator van verschillende programma’s.

De leerlingen hadden een muziekstukje ingestudeerd en weken geleden is dit filmpje opgestuurd. We zijn toen genomineerd om deel te nemen aan de audities voor de Lang Leve de Muziek Show.

Na een spannende treinreis en een wandeling door Dordrecht kwamen we aan bij de Schouwburg en hebben daar onze inzending gepresenteerd. Wat hebben ze het goed gedaan. De jury was vol lof en er werd zelfs gevraagd om de bodypercussie, dit is je eigen lijf als muziekinstrument, zonder muziekbegeleiding te presenteren. Het klonk nu zelfs nog beter. De juf en de meesters zijn super trots op de leerlingen en wie weet gaan we door naar de show in studio 31 te Aalsmeer. Laten we hopen dat onze Reigers door gaan naar de volgende ronde.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief