Deelnemer presenteert haarzelf aan de jury
Deelnemer presenteert haarzelf aan de jury Foto: © Erna Rijnbout Hilling

Miss Pin-up Benelux 2020 keert terug naar Roosendaal

Algemeen

ROOSENDAAL - Tom's Diner in Roosendaal vormt op zondag 2 februari het decor voor één van de voorrondes van de Miss Pin-up Benelux-verkiezing. 

Vivian Kramer Gezegd Freher werd in 2017 derde bij de Amerikaanse Miss-verkiezing Viva Las Vegas! Sindsdien organiseert ze zelf in Nederland, België en Luxemburg een heuse Pin-up-verkiezing. Ook dit jaar trekt ze door het land om in drie voorrondes alle pin-ups beter te leren kennen. In totaal hebben 77 pin-ups zich aangemeld. 

In de voorrondes kiezen juryleden twaalf finalisten. De dertiende finalist kan door middel van de wildcard een plekje in de finale krijgen. De voorronde in Roosendaal is op zondag 2 februari vanaf 13 uur. Meer dan 20 pin-ups zullen zich die middag aan de jury presenteren. Hoe de jury beslist wie er naar de finale gaat? Iedere deelnemer presenteert zichzelf in max. vijf minuten op geheel eigen wijze. In deze presentatie laten ze zien waarom de pinup (life)style zo belangrijk is voor hen.

Deze presentatie wordt natuurlijk beoordeeld op stijl, maar dat niet alleen. Vivian: “Het gaat wel echt verder dan uiterlijkheden. Karakter en de manier waarop je jezelf staande houdt tijdens de presentatie is nog veel belangrijker”. De jury bestaat uit diverse bekenden uit de Nederlandse en wellicht internationale Pin-up scene.

Meer informatie over de verkiezing vind je op www.miss-pinup.nl

Finalist wordt gekroond


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief