Los Perdidos. FOTO PATRICK ROELOFS
Los Perdidos. FOTO PATRICK ROELOFS Foto: Patrick Roelofs

Geslaagde opening Eye-Candy 25 bij Galerie Anita Ammerlaan

Algemeen

ROOSENDAAL - De feestelijke opening van expositie Eye-Candy 25, afgelopen zondagmiddag bij Galerie Anita Ammerlaan, was een goed bezochte en geslaagde happening. De bezoekers waren onder de indruk van de geëxposeerde professionele kunst van 12 kunstenaars gepresenteerd op 1150m2 en de heerlijke live muziek door Los Perdidos.

Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten, Los Perdidos en vinoloog Corné Janssen ontvingen fijne reacties van de aanwezige bezoekers. Patrick: “Het was weer een gezellige en geslaagde opening van alweer de 25e Eye-Candy expositie in onze galerie. De live muziek door Los Perdidos viel goed in de smaak en zorgde voor een heerlijke sfeer. De reacties op de geëxposeerde kunstwerken waren ook erg goed. Kortom, wij kijken terug op een hele fijne en bijzondere opening!”

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 12 april te bewonderen: Bart Ensing (houten objecten), Cindy Kivit (schilderijen), Peggy Bus (glaskunst), Wout Kole (schilderijen en foto’s), Mirjam Hendrikx (3D objecten), Ellen Geerts (schilderijen), Anne Mannaerts (3D objecten), Tom van Dessel (schilderijen), Jean Stuyck (wandobjecten), Marijke Ardon (schilderijen), David Ngai (schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met houten beelden, glaskunst, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief