Afbeelding

Aldi aan de Boulevard sluit tijdelijk de deuren

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De Aldi aan de Boulevard sluit vandaag om 18.00 uur tijdelijk de deuren. De vestiging wordt komende week volledig verbouwd en op vrijdag 29 juni om acht uur gaat de vernieuwde vestiging weer open. Filiaalleider de heer Schuerman gaat deze heropening verrichten. Bij de vernieuwde Aldi-vestiging wordt de nadruk gelegd op verse producten, zoals vlees, vis, groente en fruit. "De geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer."

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal gaan worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. Hiermee kan je prijzen winnen zoals magnetrons, koffiezetapparaten of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. "Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant."

Schuerman: "Wij heten straks iedereen van harte welkom in ons vernieuwde filiaal aan de Boulevard te Roosendaal. Wij zijn als team, na hard werken, meer dan trots
om dit filiaal volgende week te mogen heropenen. Met verse broodjes, een breed aanbod aan verse groenten en fruit, een ruimere winkel en een verbeterde service, is ons doel de klant meer dan tevreden te houden en met plezier boodschappen te laten doen."

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief