Afbeelding
Foto: Over de Tong

Over de Tong is beste theaterrestaurant van Nederland

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Restaurant Over de Tong is door de lezers van Theaterkrant.nl en Theatermaker verkozen tot beste theaterrestaurant van Nederland. Met ruime voorsprong kwam brasserie Over de Tong in Roosendaal als winnaar uit de bus!  

"De kroon op ons werk", lacht horecamanager Mark de Wit. "Ons team doet er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Dat dat op deze manier wordt gewaardeerd is fantastisch". Sinds 2016 is Over de Tong het hart van Cultuurcluster Roosendaal, met onder meer Theater De Kring. Het gebouw aan het Tongerloplein valt op door de grote ramen en het hoge plafond met daarop het bekende Roosendaalse kunstwerk 'Stadsgezichten'.

Missie

"Het is onze missie om ervoor te zorgen dat de gasten op tijd in de zaal zitten. De rest van de avond blijft de tafel voor onze gasten gereserveerd zodat ze ook in de pauze en na afloop van de voorstelling optimaal kunnen genieten van hun avond uit", aldus Mark de Wit. Ook de artiesten weten Over de Tong te waarderen. Het restaurant is favoriet bij Sanne Hans (Miss Montreal), maar ook Jochem Myjer, Richard Groenendijk en Arjen Lubach werden hier gespot. 

Vernieuwingen 
Aan het begin van de zomer maakt Over de Tong zich op voor het nieuwe theaterseizoen. "We benutten de zomermaanden om vernieuwingen door te voeren waarmee we het onze gasten nog beter naar de zin kunnen maken. We hebben de komende maanden heel wat nieuws te vertellen, dus hou ons in de gaten!" adviseert Mark de Wit. "We zijn ontzettend blij en trots met deze erkenning en zullen de titel Beste Theaterrestaurant van Nederland ook in het nieuwe theaterseizoen elke dag waarmaken."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief