De kampioenen: staand v.l.n.r.Myrthe,Shania,Sofie,Tirza,Fenna en Sandra. Zittend v.l.n.r. Ronald,Jack,Robbe,Jens, Tim, Jesse en Darren. FOTO SANDRA JANSEN Foto: Sandra Jansen

Keep-Fit'70 D1 zaalkampioen korfbal

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Zaterdag 16 februari stond de kampioenswedstrijd Keep-Fit’70 D1-Oranje Wit D3 op het programma. Alleen bij winst waren we zeker kampioen.

We begonnen gespannen aan de wedstrijd. Dat kon je zien doordat we veel plaats fouten maakten en zonder organisatie onze kansen pakten. Echter stond de verdediging als een huis en zaten we allemaal kort op onze tegenstanders, waardoor deze niet tot een aanval kwamen. Het resultaat was een 1-0 ruststand. Het enige doelpunt in de eerste helft werd gemaakt door Robbe Hazen door een fraai afstand schot.

Na de rust werd Jesse gebracht voor Tim. Jesse moest zorgen voormeer schotkracht en steun voor de meiden. Dat gebeurde en Fenna kwam mooi langs haar dame en werd vervolgens verdedigd door een jongen. Myrthe maakte koel de strafworp af. Even later kwam Robbe er langs en werd in de rug geduwd. Weer een stip en wederom maakte Myrthe de strafworp koelbloedig af. Vervolgens deed Jesse waar hij voor in het veld was gezet, scoren van afstand en Myrthe deed hem na. 5-0. Het gat was geslagen. Het kon niet meer mis gaan. In het tweede aanvalsvak wist Jens nog 2x te scoren en bracht het doelpuntenaantal op 7. Oranje Wit wist ook nog 3x te scoren. Eindstand 7-3. Het kampioensfeestje kon gevierd worden.