De Groenhuysen Bridgedrive mag altijd op veel belangstelling rekenen.
De Groenhuysen Bridgedrive mag altijd op veel belangstelling rekenen. Foto: Groenhuysen

De tiende editie van de Groenhuysen bridgedrive staat voor de deur

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De Groenhuyusen Bridgedrive komt er aan op zaterdag 9 maart, voor de tiende keer alweer! De organisatie is ook nu weer in de vertrouwde handen van A.B.C. West Brabant en Groenhuysenmedewerker Toine Houtepen. Deelnemers steunen met hun deelname bovendien het goede doel, want de opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van Groenhuysen, die zich inzetten voor het welzijn van de klanten en bewoners.

Aanmelden kan tot en met 1 maart. De bridgedrive wordt in verschillende sterktes gespeeld. Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen. Voor deze lustrumeditie stelt een hotel in Venray zelfs twee bridgearrangementen ter waarde van € 189,00 per persoon beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lia Houtepen, via 0165-558346 of slia@home.nl. Deelnemers kunnen zich inschrijven door het inschrijfgeld over te maken op rekeningnummer NL12 INGB 0001 172049 t.n.v. de heer T. Gieles onder vermelding van uw naam en de gewenste speelsterkte. Wees er snel bij, want de bridgedrive mag op veel belangstelling rekenen en vol is vol! De bridgedrive vindt plaats in de kapel van Wiekendael, gelegen aan de Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief