Vocaal Ensemble Vivace tijdens hun jubileumconcert in januari j.l.
Vocaal Ensemble Vivace tijdens hun jubileumconcert in januari j.l. Foto: René Heijnen

Vocaal Ensemble Vivace geeft een sfeervol Kerstconcert

Sport en vereniging

HEERLE - Vocaal Ensemble Vivace opende haar jubileumjaar met een geslaagd jubileumconcert ”Memories”. De wens om het feestjaar ook weer af te sluiten met een mooi concert gaat op 22 december a.s. in vervulling.

Op dezelfde locatie, de thuisbasis van het ensemble, Dorpshuis de Schalm in Heerle. Uit hun uitgebreide repertoire is een gevarieerde keuze gemaakt, liederen uit diverse periodes en stijlen. Ook zijn een aantal nieuwe liederen ingestudeerd. Alles is er op gericht de sfeer van de kerstperiode te delen met het publiek. Daarin wordt het ensemble deze keer bijgestaan door twee jonge muzikanten. Annika Dekkers op dwarsfluit en Jochem Nuijten, slagwerk. Jochem werkte al eerder mee aan concerten van Vivace, voor Annika is het de eerste keer samen met dit ensemble. Beide muzikanten spelen al vele jaren zowel in Bravo als Oranje.

Het Ensemble staat onder leiding van dirigente Wilma Bergmans en wordt op piano begeleid door Toni Raats. Het concert vindt plaats in Dorpshuis de Schalm, Herelsestraat 100, Heerle. Aanvang 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Er is deze keer geen pauze, wel gelegenheid voor een meet and greet met alle vocale en instrumentale muzikanten na afloop van de voorstelling, zo rond 15. 30 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief