Afbeelding

Tholenaar vast door drugs en groot geldbedrag

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL - Een automobilist is zaterdagavond 12 januari aangehouden op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Dit omdat hij soft- en harddrugs bij zich had. 

Rond 20.45 uur zagen agenten bij de Takspui een automobilist vermoedelijk drugs dealen. Bij de controle werd bijna 50 gram soft- en harddrugs gevonden. Ook trof de politie 800 euro aan. Zowel het geld, als de drugs werden in beslag genomen. De 21-jarige man uit Tholen is aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex gebracht. De zaak wordt verder onderzocht. 

Ook in Bergen op Zoom is een automobilist met drugs aangehouden. Rond 22.10 uur zagen andere agenten op de Mozartlaan een andere auto rijden, welke bekend is bij de politie met verdovende middelen zaken. De automobilist en zijn twee inzittenden werden op de parallelweg gecontroleerd. Direct kwam er een henneplucht uit de auto. De bestuurder had 25 gram hasj bij zich. Ook in deze auto werd een groot geldbedrag aangetroffen, zo'n 500 euro. De softdrugs en het geld werden in beslag genomen. De 19-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden. Hij is ook voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief