Afbeelding

Tholen Sterk collecteert voor viering van 75 jaar vrijheid

Door: Vera de Geus

THOLEN - De vrijwilligers van Stichting Tholen Sterk trekken van maandag 3 t/m zaterdag 8 februari in Tholen langs de deuren met een collecte voor hun crowdfundingsactie. Omdat de teller op ruim € 11.000,- (van de te behalen € 20.000,-) staat, hoopt de stichting op giften tijdens de collecte. "Maar een gift doneren kan ook nog steeds via tholensterk.nl/doneer.

"Je kunt je donatie ook overschrijven naar bankrekeningnummer: NL77 RABO 0319 0403 99 t.n.v. Stichting Tholen Sterk. Vermeld dan bij "mededeling of omschrijving" jouw woonplaats. De financiële actie is bedoeld om de organisatie van het kampement, educatie en de rondritten te bekostigen in kader van de viering van 75 jaar vrijheid", zo legt Tholen Sterk uit. 

Daarnaast zoekt de stichting in samenwerking met het Cultikoor Tholen, nog zangers en zangeressen voor het samengesteld bevrijdingskoor. Tijdens de havendagen op zaterdag 6 juni zullen in de feesttent twee optredens van elk 40 minuten van het samengesteld bevrijdingskoor worden gegeven, met uiteraard repertoire en kleding van vroeger wat past bij het thema 75 jaar bevrijding. Je kunt gratis meedoen en iedereen uit de gemeente Tholen is welkom! Om je voor te bereiden op het optreden zijn er 10 repetities ingepland. Op de dinsdagen van 20.00 t/m 21.00 uur in de Meulvliet in Tholen. De eerste repetitie vindt plaats eind maart. Op dit moment zijn er meer dan 50 deelnemers.

Aanmelden kan via:
SMS / Whatsapp: 06-21 20 92 49 (Sylvia Salari)

vrijheidvieren@tholensterk.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief