Afbeelding

Voices In Harmony zoekt een bas of tenor

Algemeen

THOLEN - Wij zijn op zoek naar een bas of een tenor die ons koor komt versterken. Onlangs heeft een van onze bassen de knoop doorgehakt en iets vroeger dan oorspronkelijk de bedoeling was. Voor hem een niet een zomaar genomen beslissing maar waar we wel allemaal begrip voor hebben. Ons koor functioneert ook met een bas maar hij word wel gemist en omdat we kunnen schuiven met een tenor die ook wel bas zou kunnen zingen, is er dus plaats gekomen voor een bas of tenor.

Wij zijn een acapella-koor met een vrij breed repertoire wat Engelstalige nummers bevat uit de jaren 50 tot en met het heden, in allerlei stijlen, pop, rock, funk R&B etc. Onze leden, thans negen inclusief dirigente, komen uit de regio Tholen en West-Brabant.

Eurovisie Songfestival
Dit jaar hebben we vanwege Corona een tijdlang, net als zoveel andere koren, niet samen kunnen zingen en geen optredens gehad. Dat was vooral even slikken toen het Eurovisie Songfestival uiteindelijk ook niet door ging.

Wij zouden namelijk deel uit maken van de muzikale festiviteiten die zoals gebruikelijk een week voorafgaand aan het songfestival plaats vinden en we waren eind vorig jaar en begin dit jaar druk doende geweest met instuderen van de liedjes die we daar zouden gaan zingen. Gelukkig wordt het volgend jaar weer in Nederland georganiseerd al is nog niet bekend in welke vorm dat zal zijn. Waarschijnlijk dus nog een herkansing.

Optredens
Onlangs hebben we de repetities weer hervat na een periode van online alternatieve sessies via Zoom maar toen de Corona regels dermate versoepeld werden en het weer mogelijk was om samen te kunnen repeteren doen we dat nu, zolang dit nodig is en met voldoende afstand, bij goed weer buiten in de tuin en anders in een ruime en goed geventileerde loods op een bedrijfsterrein.

We hopen sowieso nog wat optredens hier en daar te kunnen doen dit jaar maar we zijn ook al aan het focussen op de kerst. Als alles goed blijft gaan hopen we, al dan niet in aangepaste vorm, in ieder geval weer in december ons jaarlijks kerstconcert in Halsteren te kunnen geven.

Kom langs
Het zou natuurlijk heel fijn zijn als daar ook een nieuwe bas of tenor bij zou zijn. Lijkt het je wat, ben je muzikaal en heb je zeker interesse, kom dan vrijblijvend eens een repetitie bijwonen of probeer een tijdje op proef. Kennis van het notenschrift zou mooi zijn maar is niet noodzakelijk. Onze instudeermethode is voor iedereen toegankelijk, ook zonder notenkennis. Een vocal percussionist of beatboxer zou overigens ook een leuke toevoeging zijn. Daar geldt hetzelfde voor: kom eens langs.

Repetities
De repetities zijn op dinsdagavond en momenteel tijdelijk van 20.00u tot 21.30u zonder pauze. Voor meer informatie en contactmogelijkheden zie onze website: www.voicesinharmony.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief