Afbeelding
Foto: Rien Burgers

Potter Keukens: 'Wij zijn naarstig op zoek naar een nieuwe locatie'

Door: Vera de Geus Algemeen

SINT MAARTENSDIJK - De directie van Potter Keukens is vastbesloten om zo snel mogelijk een nieuwe locatie te vinden om het bedrijf op te starten. Ook laat men weten er alles aan te doen om openstaande orders zo snel als mogelijk te leveren.

Afgelopen weekend ging het familiebedrijf in een fikse brand geheel in vlammen op. Maandag kwam Potter Keukens met een bericht naar buiten: "Lieve relaties, Afgelopen zaterdagavond is ons bedrijf door brand getroffen. Gelukkig zijn wij ongedeerd gebleven. Ondanks de zeer snelle inzet van alle Thoolse brandweerkorpsen en diverse korpsen en hulpverleners uit de omgeving zijn onze showroom, kantoor en magazijnen geheel afgebrand", zo begint het bericht. 

"Wij zijn momenteel moeilijk telefonisch bereikbaar en vragen u dan ook alles zoveel mogelijk via de mail te sturen.Wij zullen er alles aan doen, wat in onze macht ligt, om openstaande orders zo snel als mogelijk te leveren alleen zijn wij in deze ook afhankelijk van onze leveranciers.Verder zijn wij naarstig op zoek naar een locatie om onze activiteiten voort te zetten. Wij willen bij deze een ieder bedanken voor hun inzet, medeleven en begrip in deze voor ons, moeilijke tijd", aldus het team.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief