Lennard Berrevoets (Carbid Stichting Tholen) en Herman Draaijer (zwembadraadBlijvenSpetteren) samen met een paar 'Spetterkinderen'.
Lennard Berrevoets (Carbid Stichting Tholen) en Herman Draaijer (zwembadraadBlijvenSpetteren) samen met een paar 'Spetterkinderen'.

Voetbaldoeltjes overgedragen aan de kinderen van De Spetter

Door: Remko Vermunt Algemeen

THOLEN - De kinderen van de Spetter konden zaterdagmorgen het laatste buitenspeelmateriaal in ontvangst nemen. Hiermee sluiten de sponsoren Carbid Stichting Tholen en Machinefabriek Heynen een prachtige 4-delige sponsorserie pingpongtafel – loopmat – opblaasspin – voetbaldoetjes af.

Lennard Berrevoets namens Carbid Stichting Tholen : "Dit jaar konden we ieder van de Thoolse zwembaden 4.500 euro geven. De Spetter heeft daar 4 speelattributen voor gekozen. Wat wij belangrijk vinden is dat het naar de jeugd zou gaan. En dat is goed gelukt als je ziet hoe enthousiast hier mee gespeeld wordt!" Helaas was Steven Borth van Machinefabriek Heynen verhinderd vandaag. Herman Draaijer van zwembadraad BlijvenSpetteren vult aan: "We zijn erg gelukkig met deze laatste aanwinst. Superdegelijke voetbaldoetjes van aluminium. Zoals bekend heeft de gemeente het bad dit jaar na 40 jaar trouwe dienst laten renoveren. Dankzij sponsoren kunnen we naast het zwemmen meer en meer een écht dagje uit aanbieden."

Zeker voor de oudere jeugd en gezinnen is het optimaal als je op de lig- en speelweide ook sportief bezig kunt zijn. Het is zwembadmanager Paco Telderman en zijn team gelukt het nieuwe gras behoorlijk groen door de hittegolf te loodsen, dus de kinderen kunnen hun energie prima kwijt op de speelweide. BlijvenSpetteren laat weten voor 2019 in gesprek te zijn met een sponsor die belangstelling heeft het stokje over te nemen. Wellicht komt er dan een beachvolleybalplek, maar de jeugd wordt betrokken in het maken van de keuze.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief