Afbeelding

Ondernemend Tholen komt samen tijdens ondernemersavond

Door: Remko Vermunt Algemeen

THOLEN - De gemeente Tholen organiseert dinsdagavond 20 november de Thoolse Ondernemersavond. Het thema van deze avond is de circulaire economie. 

Henk Hofstede van ABN AMRO neemt de aanwezigen mee in de transitie naar de circulaire economie. Henk Hofstede volgt deze transitie al jaren en legt uit waarom die brede transitie in alle economische sectoren noodzakelijk is en wat men kan doen. 

Daarna worden de aanwezigen geïnspireerd door Shirley Schijvens. Door haar vasthoudendheid om te vernieuwen en circulair te denken heeft ze in de afgelopen jaren met succes een circulair verdienmodel ontwikkeld voor haar bedrijfskleding. Shirley zal de aanwezigen op enthousiaste wijze meenemen in het proces van deze ontwikkeling.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

19.30 - 20.00 uur: Ontvangst

20.00 - 20.05 uur: Opening

20.05 - 20.50 uur: Henk Hofstede, waarom wil de overheid dat we in 2050 volledig circulair zijn en wat betekent dit voor ons?

20.50 - 21.45 uur: Shirley Schijvens, de weg naar een circulair verdienmodel

21.45 uur: Sluiting en netwerkborrel

Vragen en discussie
De avond zal worden begeleid door dagvoorzitter Bas ter Stege. Natuurlijk is er na de presentaties ruimte voor het stellen van vragen en voor discussie. De avond wordt afgerond met een netwerkborrel, zodat voldoende gelegenheid is om met de sprekers en elkaar te praten. Aanmelden voor de Thoolse Ondernemersavond kan door een e-mail te sturen naar marlies.uijl@tholen.nl met vermelding van naam en bedrijfsnaam.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief