Afbeelding

De stembussen zijn officieel geopend

Door: Remko Vermunt Algemeen

THOLEN - Alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Tholen kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen bij één van de 14 stembureaus op het eiland. Inwoners kunnen twee keer stemmen: één keer voor de Provinciale Staten en één keer voor de Waterschapsverkiezingen.

De stembussen gingen vanochtend om 07.30 uur open en gaan pas vanavond om 21.00 uur dicht. Wie wil gaan stemmen moet twee dingen niet vergeten: zijn stempassen (je hebt er één per verkiezing, dus je moet twee stempassen meenemen) en een identiteitsbewijs. Is de jouwe verlopen? Dat is geen probleem. Om te kunnen stemmen mag je identiteitsbewijs maximaal vijf jaar verlopen zijn. 

De locatie van de stembureaus bij jou in de buurt staan op je stempas. Maar je mag je stem ook bij ieder ander stembureau in de gemeente Tholen uitbrengen. Let op! Sommige stembureaus zijn niet volledig toegankelijk voor kiezers met een lichamelijke beperking. Kijk voor een overzicht van alle stembureaus op: https://www.tholen.nl/inwoners/verkiezingen/stembureau-s



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief