Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Rob Duijm neemt afscheid als raadslid voor het CDA

Door: Peter Houtepen Politiek

THOLEN - Na ongeveer tien jaar deel uitgemaakt te hebben van de Thoolse gemeenteraad heeft Rob Duijm besloten om afscheid te nemen als CDA-raadslid. Hij wordt opgevolgd door Michael Schoonen. 

"Tien jaar is een mooie periode waarin ik veel heb geleerd en meegemaakt en waarbij het goed is om ruimte te geven aan een volgende generatie", zegt Duim in een verklaring. "Vanuit het CDA mogen we er trots op zijn dat we een prima opvolger beschikbaar hebben in de persoon van Michael Schoonen. Hij staat te popelen om het raadswerk op zich te nemen. Ik heb dan ook recentelijk mijn vertrek gemeld bij de burgemeester, waarbij het de bedoeling is om op 12 maart voor het laatst als raadslid aan de raadsvergadering deel te nemen."

Michael Schoonen heeft er inmiddels twee jaar ervaring in de commissie op zitten en was in Bergen op Zoom ook al actief als duo raadslid. "We zijn ontzettend blij dat Michael deze taak op zich gaat nemen. We kennen hem intussen goed, en hebben er het volste vertrouwen in dat hij deze taak vol vuur op zal pakken", aldus de partij.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief