Afbeelding
Foto: Geert Mulder

Afscheid nemen, hoe doe je dat? Keuze uit vele mogelijkheden…

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG - Uitvaart en afscheid zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. Daar waar je de neiging hebt er met een grote boog omheen te lopen is er nu gelegenheid kennis te maken met de vele mogelijkheden. Liesbeth Blom- De Ridder en Dorien Blom bieden belangstellenden de kans kennis te maken met de vele aspecten rondom het afscheid en een uitvaart. Zaterdag 26 oktober van 13.00-17.00 uur in De Open Havenkerk in Oost-Souburg.

In de rust van de kerk wordt stil gestaan bij heel veel verschillende soorten afscheid. Door de jaren heen zijn uitvaarten steeds persoonlijker geworden. Blom en De Ridder uitvaartverzorging uit Oost-Souburg laat zien dat er talloze mogelijkheden zijn om een uitvaart op maat te maken. Intiem, grootschalig, doorleefd, ingetogen.

De persoonlijke benadering, tijd en rust zijn belangrijke aspecten. Zo ook het betrekken van kinderen bij een afscheid en de bijzondere aandacht voor nabestaanden met dementie. Daarnaast komen allerlei aspecten rondom een uitvaart aan bod zoals condoleances, rouwkaarten, het opbaren thuis of in een rouwcentrum, uitvaart kisten, manden, lijkwades, as bestemmingen, muziek en bloemen.

Een persoonlijk afscheid met persoonlijke benadering en creativiteit. Zaterdagmiddag 26 oktober van 13.00-17.00 uur zet Blom en De Ridder Uitvaartverzorging de deuren open in de Open Havenkerk aan het Oranjeplein in Oost-Souburg.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief