Rondleiding op Mattemburgh onder leiding van een gids.
Rondleiding op Mattemburgh onder leiding van een gids. Foto: Leo den Heijer

Landgoed Mattemburgh is het decor van de Brabantse Wal Dag

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM / HOOGERHEIDE - Het is volop Brabantse Wal seizoen en dat merk je aan alles. Van het NK Wielrennen op de Brabantse Wal tot ProefMei, Het waterpoortfestival en de activiteiten rondom het openen van nieuwe recreatieve fietspaden en allerlei culinaire events op de meest spraakmakenden locaties. De Brabantse Wal staat in bloei en steeds meer organisaties en ondernemers verbinden zich aan de innovatieve en aantrekkelijke regio. Op zondag 9 september wordt de Brabantse Wal nog eens extra in de etalage gezet tijdens de Brabantse Wal Dag.

Op deze dag laten verschillende ondernemers en organisaties zich zien op het gebied van Recreatie & Toerisme maar ook als het gaat om de Brabantse Wal als een fijne en
aantrekkelijke regio om te wonen te werken en je talent te ontwikkelen. Tijdens de Brabantse Wal Dag komt het allemaal aan bod.


Bijzonder is dat de Brabantse Wal Dag dit jaar weer terugkeert naar Landgoed Mattemburgh. Het landgoed is een ware metamorfose ondergaan met de uitbouw van de huidige Orangerie en de bouw
van een gloednieuwe Winter Orangerie. Het is op 9 september dus niet alleen de Brabantse Wal Dag die we vieren maar ook de heropening van het unieke landgoed.


Ondernemers worden uitgenodigd zichzelf ook te presenteren deze dag. Deelname is gratis en de organisatie stelt een aantal basis faciliteiten zoals marktkramen of een plaats in één van de paviljoens ter beschikking. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een email naar info@bwd2018.nl.  Met jouw deelname krijgen we een nog mooiere dag. Het aantal plaatsen is beperkt. Op 1 augustus sluit de inschrijving.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief