Afbeelding
Foto: Archieffoto

Rollatorloop dit jaar niet bij DJA, maar bij Willaert en Rijserf

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ZUNDERT - Woensdag 2 en donderdag 3 september is het weer zover; de vierde rollatorloop van Zundert en Rijsbergen. Deze wordt dit jaar, anders dan anders, gelopen bij De Willaert en een dag later bij het Rijserf. Dit keer dus niet bij DJA Atletiek maar zij zijn wel van de partij deze dag. Iedereen met een rollator (maar ook zonder) kan hieraan deelnemen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig mee kan lopen binnen de kaders van de preventieve coronarichtlijnen, vindt de rollatorloop dit jaar in aangepaste vorm plaats op het terrein rondom de locaties van Avoord. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij zich houden aan de preventieve coronamaatregelen en de aanwijzingen van onze medewerkers opvolgen.

Start

De lopers voor de rollatorloop in Zundert worden op 2 september om 10.45 uur bij De Willaert verwelkomd. Na een korte warming-up en de officiële opening door wethouder Twan Zopfi klinkt om 11.15 uur het startschot. Bij het Rijserf wordt de rollatorloop donderdag 3 september gehouden. Hier worden de deelnemers om 10.45 uur verwelkomd en om 11.00 uur klinkt het startschot.

Beweegwijzer

Voor de loop in Zundert reikt wethouder Zopfi de eerste Beweegwijzer uit aan een van de lopers. Deze Beweegwijzer is ontwikkeld door de Buurtsportcoaches van de gemeente Zundert en geeft een totaaloverzicht van alle beweegactiviteiten voor senioren in de gemeente weer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief