Bakker Wouter Vroonland heeft weer wat prachtigs bedacht voor Moederdag.
Bakker Wouter Vroonland heeft weer wat prachtigs bedacht voor Moederdag. Foto: Annuska Barentsen

Gratis ambachtelijke moederdagcake van Echte Bakker Vroonland in Yerseke voor Vrienden van de Bode

Door: Britta Janssen Algemeen

YERSEKE - Zondag 12 mei is het Moederdag en dankzij Echte Bakker Vroonland in Yerseke kun je je moeder een overheerlijk cadeau geven: een speciale, vers bereide moederdagcake. En nog feestelijker: Vrienden van de Bode krijgen zo’n ambachtelijke cake gratis!

Om moeders te verwennen haalt bakker Wouter Vroonland uit Yerseke alles uit de kast om de lekkerste cake te maken. “Een heerlijke cake met een dun laagje roze glazuur en een paar lekkere chocolaatjes erop”, vertelt bakker Wouter Vroonland. “Verpakt als een mooi cadeau!”

Trots

Wouter Vroonland is al ruim tien jaar Echte Bakker in Yerseke. Hij is er trots op dit keurmerk te mogen voeren, want daarvoor moet de bakkerij aan strenge eisen voldoen. Zonder aankondiging wordt zijn winkel aan het Kerkplein regelmatig gecontroleerd en als de score niet hoog genoeg is, verliest de bakker het keurmerk. Daar is gelukkig geen sprake van bij Wouter, die de winkel runt met zijn vrouw Willeke. De kwaliteit bij Echte Bakker Vroonland is hoog door Wouters liefde voor zijn vak.

Het jaar 2024 is op een speciale manier begonnen voor Echte Bakker Vroonland. “We hebben de winkel begin dit jaar volledig verbouwd en daar zijn we erg trots op. Alles is weer helemaal op en top en ziet er supermooi uit. Het is zeker de moeite waard om langs te komen en een lekker bakje koffie te drinken in onze winkel of bij goed weer lekker op het terras te zitten.”

Actie: gratis moederdagcake

Vrienden van de Bode mogen gratis een moederdagcake met glazuur en chocolaatjes ophalen bij Echte Bakker Vroonland in Yerseke. Meld je via vriendenvandebode.nl aan voor deze actie en je ontvangt automatisch een bevestiging met het afhaalmoment.

Als je nog geen Vriend bent, kun je dat via deze site ook worden. Vrienden van de Bode krijgen veel voordeel met allerlei Vrienden-acties. Zo ontvang je gratis het jaarboek Reimerswaal & Kapelle, korting op leuke uitjes in de regio en je maakt kans op mooie prijzen. En dat allemaal voor maar 29,50 euro per jaar!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief