Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie zoekt scooterrijder die mogelijk betrokken is bij brand autobedrijf

Door: Wies van Erp Algemeen

ROOSENDAAL - De politie zoekt naar een scooterrijder die te zien is op bewakingsbeelden en mogelijk betrokken is bij de brandstichting van een autobedrijf aan de Jan Frederik Vlekkestraat. Deze brand vond plaats in de nacht van 2 op 3 januari op het industrieterrein Majoppeveld-Noord. Op dat moment ging het autobedrijf in vlammen op.

Het vuur brak uit rond 04.00 uur op dinsdag 2 januari en de brandweer moest groots uitrukken om het onder controle te krijgen. Rond 06.00 uur werd het vuur geblust, maar het pand en tientallen auto’s waren al ernstig beschadigd.

Opsporing Verzocht

De politie hoopt dat de scooterrijder, vastgelegd op de camerabeelden rond het tijdstip van de brand, meer informatie kan verschaffen. Ze roepen de hulp van het publiek in om hem te vinden via de opsporingsprogramma’s Bureau Brabant (Omroep Brabant) en Opsporing Verzocht (AVROTROS). Deze programma’s besteden op maandag 29 en dinsdag 30 april aandacht aan het onderzoek naar deze verwoestende brand.

Autobedrijf-Roosendaal-gaat-in-vlammen-op--Tientallen-auto-s-verloren

Bureau Brabant wordt iedere maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden op Omroep Brabant en elk uur herhaald. Opsporing Verzocht is op dinsdagavond te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag is de herhaling van Opsporing Verzocht om 13.35 uur op NPO2.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief