Koningsdag 2023 in de Feesttent in Wouw
Koningsdag 2023 in de Feesttent in Wouw Foto: Facebook: Wouw Live

Koningsdag 2024 Wouw: drie dagen feest

Door: Wies van Erp Algemeen

WOUW - Het aftellen is begonnen, nog minder dan een week voor Koningsdag 2024. Tot en met vrijdag 26 april lichten we iedere dag het programma voor Koningsdag van minimaal één stad of dorp uit de Gemeente Roosendaal uit. Vandaag staat het programma van Wouw centraal.

Wouw pakt drie dagen uit. Er staat intussen al een grote tent op de Markt in Wouw. Hier zijn Koningsnacht en zondag de 28e optredens en zaterdag zijn er diverse activiteiten.


De feesttent staat op de Markt - Foto: Facebook: Wouw Live

Feesttent XXL

Op 26 april, Koningsnacht, treedt in de Feesttent XXL Glitz Party Band en dj Chris Seduca op. Zondag 28 april is The Fortunate Sons de band die het Koningsweekend in Wouw afsluit. 

Koningsdag activiteiten

Op zaterdag, tussen de optredens van vrijdag en zondag in, kan jong en oud diverse activiteiten doen. Om 10.00 uur wordt de dag traditionele geopend met de aubade. een half uur later is de kinderfietstocht met aansluitend de opening en prijsuitreiking. Om 12.00 uur is er entertainment en vrijmarkt voor jong en oud op de markt. Zoals ieder jaar staan er weer diverse attracties voor de jeugd. De sportievelingen trekken hun hardloopschoenen aan en verschijnen om 13.00 uur aan de start van de Oranjeloop of om 15.00 uur bij de Koningskoppelrun.

Organiseer je ook iets in Wouw tijdens Koningsdag, maar staat het er niet tussen? Stuur dan zelf jouw activiteit in in onze agenda.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief