Afbeelding
Foto: Joep Bremmers

STEC brengt de komedie Bravo op de planken van De Blazer

Door: Joep Bremmers Algemeen

OOST-SOUBURG – De Souburgse toneelvereniging STEC gaat in mei de komedie Bravo spelen in verenigingsgebouw De Blazer aan de Ritthemsestraat. Het is de tweede keer dat de toneelvereniging weer een voorstelling brengt sinds een lange stop ten gevolge van corona. De voorstellingen die STEC vorig jaar speelden waren een succes en beide keren helemaal uitverkocht.

De absurde komedie Bravo is geschreven door Haye van der Heyden en wordt geregisseerd door Dennis Wondergem. Gerard en zijn vrouw Evelien hebben een huis gekocht in de Dordogne in Frankrijk. Samen met zijn beste vriend Aktan gaat Gerard al vooruit om het huis te bekijken en te klussen. Zou het huis er net zo mooi uitzien als op de foto’s? Gerard en Aktan maken er kennis met buurvrouw Isabel waar ze allebei gecharmeerd van raken en er ontstaan een onderlinge rivaliteit. Ook komt Bibi de makelaar kennis maken. Gerard komt met een idee om een mangerie te openen en met hulp van Aktan, Isabel en Bibi wordt deze ‘ruïne’ omgevormd tot restaurant. Ondertussen probeert Gerards echtgenote Evelien alles te volgen vanuit Nederland.

Kaarten

De voorstelling wordt opgevoerd op zaterdag 25 mei om 20 uur en zondag 26 mei om 15 uur. De acteurs van STEC zijn Denny Dominicus als Aktan, Eddie Zamen als Gerard, Jeanette Verhoole als Isabel, Ineke Verduijn als Bibi en Wendy Heijboer als Evelien. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro bij De Sierspeld in de Kanaalstraat en dienen contact te worden afgerekend. Per uitvoering kunnen er maximaal zestig bezoekers in De Blazer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief