Afbeelding
Foto: HVZeeland

Gewonde bij steekpartij Oost-Souburg, meerdere aanhoudingen

Door: Redactie Algemeen

OOST-SOUBURG – De politie doet onderzoek naar een steekpartij die zondagavond plaatsvond op het Zeelandiaplein in Oost-Souburg. Een persoon raakte gewond. Meerdere (jonge)mannen zijn door de politie meegenomen.

De politie kreeg omstreeks 21.50 uur de melding van een mogelijk geweldsincident in Oost-Souburg. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Op een privéterrein aan het Zeelandiaplein werd een gewond persoon aangetroffen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd ook gealarmeerd voor een incident op de kruising van de Ahornstraat en de Molenweg. Hier zou, volgens buurtbewoners, een conflict hebben plaatsgevonden in een groepje jongeren. Hierbij is iemand tegen de grond geslagen. Vervolgens is de “dader” door een groepje achtervolgt.

De politie heeft op beide locaties onderzoek gedaan. Dit onderzoek werd omstreeks 23.15 uur afgerond. In een woning aan de Platanenstraat in Oost-Souburg zijn twee mannen aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar hun betrokkenheid bij het steekincident. Het tweetal is naar een politiecellencomplex gebracht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief