Afbeelding
Foto: Politie.nl

Dronken man stapt in auto en mishandelt bestuurder

Door: Joep Bremmers Algemeen

VLISSINGEN - Op woensdagavond 1 mei heeft de politie een 43-jarige man uit Vlissingen gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht een auto te zijn binnengedrongen en de bestuurder te hebben mishandeld.

Het incident vond plaats rond 21.35 uur op de President Rooseveltlaan. Een automobilist reed op de rotonde toen hij een man opmerkte die onvast ter been was. De man ging voor de auto staan, dwong de bestuurder te stoppen en stapte vervolgens aan de bijrijderskant in. Hij dwong de automobilist om verder te rijden. Uiteindelijk wist de bestuurder te stoppen op de Industrieweg, waar beide mannen uitstapten. Hier werd de bestuurder herhaaldelijk tegen het hoofd geslagen, waardoor hij letsel aan zijn gebit opliep.

De politie werd gewaarschuwd en trof de verdachte aan op de Paul Krugerstraat, waar hij zich verzette bij zijn arrestatie. Een blaastest wees uit dat hij onder invloed van alcohol was. Later werd ontdekt dat hij op de Industrieweg ook meerdere deuken in een geparkeerde auto heeft getrapt. De verdachte zit momenteel vast voor verhoor.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief