PUTTE - Wie van wandelen houdt, geniet optimaal in het Moretusbos met als een van de hoogtepunten theehuis De Gloriëtte.
PUTTE - Wie van wandelen houdt, geniet optimaal in het Moretusbos met als een van de hoogtepunten theehuis De Gloriëtte. Foto: F. Jansen

Lezersfoto van de week toont de schoonheid van theehuis De Gloriëtte

Door: José van der Wegen Algemeen

PUTTEDe ontspanningspagina is sinds dit jaar terug in de Woensdrechtse Bode. Daarbij is er ook speciale aandacht voor de Lezersfoto van de Week. Uiteraard hebben we daar ook jullie hulp voor nodig, want zonder foto’s van onze lezers geen Lezersfoto van de Week. Deze week plaatsten we de foto van F. Jansen. 

F. Jansen nam een foto van theehuis De Gloriëtte in het Moretusbos in Putte. Dit theehuis ligt op een laan rechtstreeks vanuit kasteel Ravenhof. De laan vormt de centrale as van het Moretusbos. Het theehuisje zelf bied je een prachtig uitzicht over het bos en de velden in de wijde omtrek. Geen wonder dat De Gloriëtte destijds werd gebouwd, want het is een plaatje!

Heb jij ook een mooie foto die een plekje in de krant verdient? Een vrolijke foto van je (klein)kinderen of huisdier? Een foto van de prachtige natuur op de Brabantse Wal? Of juist een stoere foto waarop je actief bezig bent? Mail deze foto (het liefste in liggende modus) dan naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van ‘Lezersfoto’ en met je naam, omschrijving van de foto en de locatie waar de foto is gemaakt. En wie weet zie jij jouw foto straks terug in de krant en online als Lezersfoto van de Week!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief