VV Zundert JO17-1 en de begeleiders hebben zin in het toernooi in Duitsland.
VV Zundert JO17-1 en de begeleiders hebben zin in het toernooi in Duitsland. Foto: Archief v.v Zundert

VV Zundert JO17-1 staat voor grensoverschrijdende uitdaging

Algemeen

ZUNDERT - Ik begrijp dat zo’n kop enige nuance nodig heeft. Het is wat tegenwoordig op de sociale media een “clickbait” heet. Een teaser om aandacht te trekken. En ik hoor u denken, “moeten er echt zoveel woorden uit een andere taal in deze inleiding? Het antwoord is “Jawohl”. De JO17-1 van v.v. Zundert gaat op buitenlands toernooi naar Duitsland. Een van de vele mooie activiteiten binnen de jeugdafdeling van v.v. Zundert.

In de eerste jaren heb je het E&F kamp  (JO7-JO12), in de JO11 heb je de kans speler van de week te worden tijdens een thuiswedstrijd van Zundert 1, daarna mag je bij de Wildert Games op het sportpark overnachten, in de JO17-1 mag je naar het buitenland voor een voetbaltoernooi en in de JO19-1 ga je in de winterstop op trainingskamp in Nederland. Kortom in elke leeftijdsklasse zijn er naast de algemene activiteiten extra evenementen passend bij de leeftijdscategorie.

De JO17-1 gaat deze Paasdagen op internationaal toernooi in Duitsland. In deze categorie doen teams uit 4 landen mee. De wedstrijden worden afgewerkt in het plaatsje Benrath, nabij Düsseldorf. De mannen gaan strijden om de Niederrhein Trophy, zeg maar de Champions League voor JO17 teams.

Zundert is ingedeeld in poule E en komt uit tegen v.v. Cabauw uit Lopik, SJZ uit Zoeterwoude  en K Noorse SV uit Kappelen België. Op basis van de resultaten in deze wedstrijden wordt duidelijk tegen welke teams de JO17-1 zondag uit zal komen en om welke plaatsen het kan gaan stijden. Naast voetballen zullen de mannen ook de toeristische trekpleisters in de lokale horeca gaan verkennen. Verder staan er teambuildingsactiviteiten en een quiz op het programma.

Wij wensen de begeleiding en het team veel plezier toe en hopelijk ook mooie resultaten op het veld. Mochten we informatie uit het verre Duitsland ontvangen van de mannen, dan zullen wij dit natuurlijk delen op onze website en sociale media.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief