Afbeelding

De Aanloop kijkt binnen bij bedrijven

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - In het kader van het gemeenteproject Kijk binnen Bij Bedrijven, dat afgelopen weekend van start is gegaan, hebben de leerlingen van groep 6 t/m 8 van basisschool De Aanloop deze week verschillende bedrijven in de regio bezocht. Superinteressant en tevens een leuke kennismaking met diverse beroepssectoren.

De Aanloop heeft het bedrijvenbezoek opgenomen in het onderwijsprogramma voor de groepen 6, 7 en 8, omdat zij al vanaf groep 6 leerlingen wil meenemen in het traject van primair onderwijs (PO) naar voortgezet onderwijs (VO) en leerlingen wil laten kennismaken met verschillende beroepen en branches.

Enthousiasme

Zo hebben de leerlingen een kijkje genomen bij Hair & Beauty Lounge, Van Terheijden Riooltechniek, De Wereldwinkel, Brasserie De Berk, Kwik-Fit, Bouwmensen Zuid-West, Machinefabriek Heijnen, Midgetgolf Meilust, Manpower Uitzendbureau, Franken Fruit, Zoomvliet Studio en Gebouw T. De bedrijven hebben met veel enthousiasme hun medewerking verleend. De kinderen hebben genoten van de warme ontvangst en het mogen ervaren van de werkzaamheden. Een mooie kans om meer te leren over het bedrijfsleven in Bergen op Zoom!

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief