Afbeelding

Atelier 13 haakt aan op werken uit het Rijksmuseum

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Atelier 13 haakt aan op de werken uit het Rijksmuseum die binnenkort te zien zijn in het Markiezenhof. De expositie Koele Wateren van Atelier 13 is vanaf 20 november te zien in de galerie aan Sint-Annastraat 10. De schilders van Atelier 13 zijn de cursisten van de Bergse kunstenaar Mart Franken.

Deze schilders hebben een mooie, gevarieerde expositie samengesteld, parallel aan de expositie van Rijksmuseum in het Markiezenhof. Beide met het thema en de naam Koele Wateren. De galerie van Peter Franssen is bij uitstek de perfecte locatie om de werken van Atelier 13 tot zijn recht te laten komen en aan u te tonen. Het ligt namelijk om de hoek bij het Markiezenhof, waar de werken van het Rijksmuseum getoond worden.

“Graag nodigen wij u hierbij uit om deze prachtige en zeer diverse werken van Atelier 13 te bezichtigen in de galerie aan Sint-Annastraat 10. Hopelijk vanaf 20 november op vrijdag, zaterdag en (koop)zondag van 12.00 tot 17.00 uur.”

Tevens is er in het centrum nog een parallelle expositie met hetzelfde thema te bezichtigen. Dit is de expositie van Arsis aan het Zuivelplein. “Het is een bijzonder en uniek moment, dat er verspreid door het centrum van Bergen op Zoom heen, 3 prachtige exposities te zien zijn met een thema!”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief